Om oss på Solfilmsmontage Dalarna

Om oss på Solfilmsmontage Dalarna

Vi är ett etablerat företag som kan erbjuda privatpersoner och företag effektiv solfilm i Dalarna med olika egenskaper för alla typer av fastigheter och fordon.

Solfilmsmontage Dalarna är ett företag som har specialiserat sig på att erbjuda tjänster inom solfilm i Dalarna. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av solfilmer med ett flertal olika egenskaper utifrån de behov och önskemål du har.

Vill du få insynsskydd och skydd mot ljus och värme eller vill du även att din solfilm ska stänga ute 5G signaler och störa dataöverföringar? Då har vi exakt den solfilm i Dalarna som du söker.

 

Klimatsmart att tona rutor i Borlänge och Falun

Vi kan erbjuda dig energisparande solfilm som isolerar dina fönster så att du behåller värmen i din fastighet under vintern, och därmed minskar dina uppvärmningskostnader. Under sommaren stänger vår solfilm värme och ljus ute vilket sänker temperaturen i rummet och därmed bidrar till ett stabilt inomhusklimat även under varma dagar. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig tona dina rutor i Borlänge och Falun på ett klimatsmart sätt. 


Tjänster på Solfilm Dalarna

Kontakta oss när du behöver solfilm till dina fönster!

Om du vill få hjälp med att montera solfilm i Dalarna har du kommit helt rätt. Vår personal i Dalarna är experter på att montera solfilm på dina fönster! Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snart vi kan! 

Kontakta oss när du behöver solfilm till dina fönster!

Kontakta oss