Kontakta oss med dina frågor om solfilm

Kontakta oss med dina frågor om solfilm

Våra duktiga solfilmsmontörer finns alltid tillgängliga för att svara på frågor eller bistå med konsultation då du vill tona dina rutor i Borlänge eller Falun.

Idag är det många som väljer att montera solfilm i Dalarna istället för att installera persienner eller andra solskydd. Ett skäl till det är att man kan få maximalt insynsskydd samtidigt som man även har fri utsikt genom fönstren. Det finns dock fler egenskaper som lockar de som väljer att tona sina rutor. Ett exempel är att solfilm kan sänka temperaturen inne med upp till 10 grader under varma dagar.

 

Om du vill få hjälp med att tona dina rutor i Falun kan du vända dig till oss på NIPAST AB som har en stor kunskap inom området. Då kan vi ta fram den bästa lösningen för dina rutor.

Kontakta oss när du behöver solfilm till dina fönster!

Om du vill få hjälp med att montera solfilm i Dalarna har du kommit helt rätt. Vår personal i Dalarna är experter på att montera solfilm på dina fönster! Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snart vi kan! 

Vi kan stolt visa upp några av våra kundrecensioner

För oss är kunden alltid i fokus, vilket gör oss extra glada när vi får så fina omdömen som nedan. Vi ser fram emot att få leverera högkvalitativa resultat även till dig. 
Recension från Victor
Vi har haft ett nära samarbete med Solfilmsmontage Dalarna och kan varmt rekommendera dem.
Victor
Recension från Jenny
Trevlig bemötande och kunnig personal!
Jenny
Recension från Joel
Trygg & professionell leverantör av solfilm
Joel